خونین‌ترین جنگ ‌های تاریخ

باشگاه خبرنگاران/ با نگاهی به خونین‌ترین جنگ‌های تاریخ از نبرد مغولان تا جنگ جهانی دوم متوجه می شویم که جنگ و خونریزی میان تمامی موجودات زنده، موضوعی تلخ است. اما وقتی از خونین‌ترین جنگ تاریخ در میان انسان‌ها حرف می‌زنیم، بار‌ها موضوع دردناک‌تر می‌شود. با ما همراه باشید تا ببینیم در کدام میدان نبرد، سربازان بیشتری از هستی محو شدند.

۱. جنگ جهانی دوم

 

این جنگ از سال ۱۹۳۹ شروع و تا سال ۱۹۴۵ ادامه داشت و جنگ جهانی دوم وحشتناک‌ترین درگیری در تاریخ با بیش از ۷۰ میلیون نفر تلفات است. شرکت تمامی قدرت‌های بزرگ جهان که نیرو‌های متحدین و متفقین را تشکیل دادند، اتفاقی بی سابقه در تاریخ است. جنگ جهانی دوم تا به امروز تنها نبردی است که در آن از سلاح‌های هسته‌ای استفاده شده است.

۲. فتوحات مغولان

 

فتوحات مغولان در اروپا یک بی رحمانه‌ترین جنگ‌ها در طول تاریخ است. مغول‌ها در اوایل قرن سیزدهم، تقریبا ۲۰ درصد از کره زمین را تصرف کردند و این امپراطوری در سرتاسر آسیا و اروپای شرقی گسترش یافت.

شمار تلفات این فتوحات ۶۰ تا ۷۰ میلیون نفر بود. بر اساس داستانی در مورد تاریخ تشنه خون ارتش مغولستان، اعتقاد بر این است که حدود یک میلیون نفر از مردم چین برای جلوگیری از کشته شدن توسط مغولستان، دست به خودکشی جمعی زدند.

۳. جنگ جهانی اول

 

جنگ جهانی اول از سال ۱۹۱۴ تا سال ۱۹۱۸ جریان داشت و متاسفانه جان ۱۷ میلیون نفر را گرفت. نتیجه این جنگ پیروزی بریتانیا، فرانسه و روسیه بر آلمان، ایتالیا، اتریش و بلغارستان بود. اتحادیه اروپا پس از جنگ جهانی اول تشکیل شد؛ اما نتوانست صلح جهانی را تضمین کند و در نهایت جنگ جهانی دوم رخ داد.

۴. فتح مانچو چین

 

در قرن هفدهم به مدت ۶۰ سال، دودمان چینگ با سلسله مینگ جنگ داشت. چین شاهد از بین رفتن ۲۵ میلیون نفر بود و به دودمان چینگ تا اوایل دهه ۱۹۰۰ با قدرت به کار خود ادامه داد، ولی طی یک دهه رو به زوال گذاشت تا سال ۱۹۱۲ با شکل گیری جمهوری چین به کار این سلسله خاتمه داده شد.

۵. جنگ‌های ناپلئونی

 

جنگ‌های ناپلئونی که از انقلاب فرانسه در سال ۱۷۸۹ نشات گرفت، مجموعه‌ای از نبرد‌ها بود که علیه امپراتوری فرانسه توسط نیرو‌های مخالف در سراسر اروپا صورت گرفت. فرانسه به سرعت تبدیل به یک قدرت عظیم شد، اما در سال ۱۸۱۲ یورش ارتش ناپلئون به روسیه فاجعه دردناکی را رقم زد که جان ۶.۵ میلیون نفر را گرفت.

در این نبرد با وجود پیروزی‌های ابتدایی ارتش فرانسه، در نهایت به دلیل کمبود آذوقه مجبور به عقب نشینی شدند و به نوعی شکست را قبول کردند. این جنگ با بازگشت سلطنت بوربون در فرانسه و ایجاد توافق اروپا پایان یافت.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *