سعد حریری نخست وزیر مامور تشکیل کابینه لبنان به بیان مواضع خود درباره پوتین، ترامپ، بشار اسد و اختلافات با حزب الله لبنان پرداخت است ، در ادامه بخوانید.

ادامه خواندن موضع سعد حریری درباره ترامپ، پوتین، بشار اسد و حزب الله
سعد حریری نخست وزیر مامور تشکیل کابینه لبنان به بیان مواضع خود درباره پوتین، ترامپ، بشار اسد و اختلافات با حزب الله لبنان پرداخت است ، در ادامه بخوانید.

ادامه خواندن موضع سعد حریری درباره ترامپ، پوتین، بشار اسد و حزب الله
حیدر العبادی، فالح الفیاض — رئیس سازمان بسیج مردمی عراق (حشد الشعبی) — را از سمتش برکنار کرد.


رئیس جمهور برای پاسخ به سوالات نمایندگان ملت به صحن علنی مجلس رفت. پس از سخنان نمایندگان سوال کننده و پاسخ روحانی به این سوالات، رای گیری انجام گرفت و نمایندگاه از ۴ پاسخ روحانی قانع نشدند و رئیس جمهور ایران از مجلس کارت زرد دریافت کرد.
بخش هایی از سخنان دکتر روحانی و نماینده های سؤال کننده در ادامه بخوانید.

سخنگوی فراکسیون نمایندگان ولایی با تاکید بر اینکه ما آمریکا را له و تحریمها را نابود میکنیم، تاکید کرد: آقای رئیسجمهور! مجلس در کنار شما است.

سیّد قاسم جاسمی، نماینده مردم کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی، در جلسه استیضاح مسعود کرباسیان، وزیر امور اقتصادی و دارایی که امروز(یکشنبه ۴ شهریور) برگزار شد، اظهار داشت:
آقای کرباسیان! شما با کارهایی که در دستور وزارت اقتصاد قرار دادید، ثروتمندها را ثروتمندتر و قویتر و افراد بیبضاعت را ضعیفتر کردید، به گونهای که به نان شبشان محتاج هستند.
اگر متن سخنان آقای جاسمی در ادامه بخوانید و با صحبتهای آقای سلیمانی مقایسه کنید متوجه می شوید ایشان مصداق نماینده مردمی به معنای واقعی هستند و سلیمانی ها وکیل الدوله هستند که در انتخاباتهای بعدی ان شاءالله وکیل الدوله ها خانه نشین شوند.

ادامه خواندن نطق آقای جاسمی، نماینده توانا کرمانشاه در جلسه استیضاح وزیر اقتصادی
کسانی که مذاکرات مجلس را از طریق رادیو گوش می داند شاهد دفاع جانانه آقای حسن سلیمانی نماینده شهرمان کنگاور از مسعود کرباسیان وزیر اقتصاد بودتدکه این دفاع از نطر موکلان ایشان به منزله موافقت با وضع موجود است که مردم به خاک سیاه نشانده است، و در مقابل باید از نظق آقای جاسمی تقدیر نمود و این موارد در ذهن مردم باقی می ماند وباید به منزله کارت زرد به عملکرد این نماینده وکیل الدوله محسوب نمود.
اگر استیضاح وزیر اقتصاد درست بود و یا این بر کناری درکشورهای دیگر بود بازار سهام سقوط می کرد ولی علی رغم دفاع غیر منتظره وکیل الدوله ها امروز که وزیر اقتصاد نتوانست نظر نمایندگان ملت را به خود جلب کند و با وزارت اقتصاد وداع کرد، بورس با رشد ۲۲۳۹ واحدی به ارتفاع ۱۳۸ هزار واحد صعود کرد و رکوردی تازه به ثبت رساند.
متن سخنان ایشان در دفاع از وزیری که ملت را به خاک سیاه نشانده در ادامه بخوانید.

ادامه خواندن متن سخنان سلیمانی نماینده کنگاور مدافع وزیر مخلوع اقتصاد
بررسی طرح استیضاح مسعود کرباسیان وزیر امور اقتصادی و دارایی در دستور کار جلسه علنی امروز (یکشنبه) مجلس شورای اسلامی قرار داشت که پس از اظهارات نمایندگان متقاضی استیضاح و دفاعیات وزیر، نمایندگان با ۱۳۷ رای موافق و ۱۲۱ رای مخالف و ۲ رای ممتنع از مجموع ۲۶۰ نماینده با استیضاح وزیر اقتصاد موافقت کردند.


زمین لرزه ۵٫۹ ریشتری امروز ۴ شهریور ۹۷در تازه آباد کرمانشاه باعث رعب و وحشت مردم شد،وبیش از ۲۰۰ مچروح و ۲ کشته تاکنون گزارش شده است.
این فیلم لحظه وقوع زلزله دیشب از زاویه دوربین مداربسته جایگاه گاز در شهرستان ثلاث باباجانی را به تصویر کشیده است.
برای ذیدن فیلم « اینجا » کلبک کنید.
ایرنا/روسیه برای تقویت ناوگروه خود در دریای مدیترانه و در آستانه حمله احتمالی آمریکا، فرانسه و انگلیس به سوریه به بهانه های واهی دو ناو خود را راهی دریای مدیترانه کرد.

راهاندازی بازار دوم دلار اگرچه آرامش را به بازار ارز برگرداند و باعث توقف روند صعودی دلار شد، اما برای رانتخواران دلار ۴۲۰۰ تومانی خبر خوبی نبود، چرا که آنان را از خوان گسترده رانت محروم کرد و به همین دلیل جوسازی آنان برای بازگشت به سر سفره «تقسیم دلار و سکه ارزان» ادامه دارد.

ادامه خواندن چهار گروه رانت خواری که مخالف بازار ثانویه ارز هستند
مهر/ روزنامه الاخبار لبنان گزارش داده که دولت سوریه از حزب الله درخواست کرده که بعد از پایان نبردهای نظامی شمالی سوریه هم در این کشور حضور داشته باشد.

به گزارش خبرگزاری فارس، حضرت آیت الله خامنهای فرمانده معظم کل قوا در احکام جداگانهای دریادار پاسدار علیرضا تنگسیری را به سمت فرمانده نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و دریادار پاسدار علی فدوی را به عنوان معاون هماهنگ کننده سپاه منصوب کردند.
متن احکام فرمانده کل قوا در ادامه تقدیم می گردد.

ادامه خواندن با حکم فرمانده معظم کل قوا فرمانده نیروی دریایی و معاون هماهنگ کننده سپاه منصوب شدند
حجت الاسلام، رشید داودی طلبهی حوزه علمیه قم با انتشار پستی در صفحه شخصی خود در توییتر به حوادث رخ داده در حاشیه تجمع طلاب در قم واکنش نشان داد.

عید قربان ، یعنی فدا کردن همه «عزیزها» در آستان «عزیزترین»
و گذشتن از همه وابستگی ها به عشق مهربان ترین . . .
