نظر دو مرجع‌تقلید درباره خرافات طب سنتی به اسم اسلام

حضرات آیات مکارم شیرازی و نوری همدانی در دیدار وزیر بهداشت با این مراجع عظام تقلید، رهنمودهایی در خصوص طب اسلامی و لزوم حمایت از کالای ایرانی داشتند و تاکید کردند که برخی افر‌اد با خرافات به اسلام و طب سنتی آسیب می‌زنند.

حضرت آیت الله العظمی مکارم شیرازی در دیدار وزیر بهداشت گفت: جمعی از مدعیان طب اسلامی به دیدار ما آمدند اما به آنها گفتم چیزی به نام طب اسلامی نداریم و باید از طب سنتی حرف بزنید چون اسلام، طب نیاورده است.

وی تصریح کرد: در روایات و احادیث اهل بیت(ع) چیزی به نام طب اسلامی وجود ندارد و برخی با یک مشت خرافات، به اسلام و طب سنتی آسیب می‌زنند.

این مرجع عالیقدر ضمن تاکید بر لزوم تحقق شعار امسال، گفت: در حوزه سلامت، حمایت از داروی تولید داخلی بسیار مهم است و باید کیفیت داروی ایرانی، افزایش پیدا کند.

حضرت آیت الله العظمی نوری همدانی نیز در دیدار دکتر هاشمی گفت: تحقق شعار امسال که از سوی مقام معظم رهبری، حمایت از کالای ایرانی نامگذاری شد، بسیار مهم است و باید در حوزه تجهیزات پزشکی و داروی ایرانی، کیفیت محصولات به قدری بالا برود که بتوانیم عزتمندانه با سایر کشورهای دنیا، رقابت کنیم.

وی تصریح کرد: اسلام به تمام ابعاد زندگی مردم توجه دارد و راهنمایی های اهل بیت(ع) بیشتر عمل است تا اینکه درمان باشد.

این مرجع عالیقدر گفت: برخی افراد از عنوان طب اسلامی سوء استفاده می‌کنند که وزارت بهداشت باید با آنها برخورد کند.

وی افزود:طب در اسلام یعنی توجه به سبک زندگی سالم، توصیه به بهداشت، ورزش و تحرک فیزیکی؛ طب در اسلام بیشتر عمل به رفتارهای بهداشتی است اما متاسفانه در این فضا، دکان هایی به وجود آمده که باید وزارت بهداشت بر آنها نظارت کند.