سماق
خوردن کباب چرب و لذیذ از گذشته در بین ایرانی ها رواج داشته و همیشه در کنار کباب، سماق می گذاشتند. کباب جزو غذاهایی محسوب می شود که خوردن بیش از اندازه آن مشکلاتی را برای بدن به وجود می آورد. بالا رفتن چربی و اسید اوریک خون و احتمال ابتلا به نقرس از جمله مشکلاتی هستند که در اثر مصرف بیش از اندازه کباب ممکن است به وجود بیاید.

 

ریختن سماق روی کباب می تواند مانع از رسوب چربی در رگ ها شود به شرط اینکه روی کباب و برنج، مقدار زیادی سماق ریخته شود. استفاده از سماق علاوه بر اینکه می تواند از ابتلا به بیماری های چربی و اسید اوریک بالای خون جلوگیری کند، در کاهش آن نیز می تواند موثر باشد.

منبع : https://akharinkhabar.ir/health/9656732